Nejnovější recenze ze sekce Fotbalové míče
objednal jsem si míč číslo 5 přišel mi míč číslo 4
pekny
- je to krysa ten Pour to se musí nechat že puři krisno
- smrdí jako gump
deto je to fotbalový mičuda
- krásná barva
- skvělá ovladatelnost
- vynikající dráha letu
- nesmírně kvalitní šití
- vyšší cena
Vyzkoušeli jsme již mnoho míčů od různých firem, ale Select je špička. Nejdříve jsme měli model Mimas, teď už podruhé model Super FIFA. Kdo je opravdu dobrý, musí poznat rozdíl. Ovladatelnost tohoto míče je na absolutně jiné úrovni než u jiných míčů.
- Velká protizklusnost ,íče , kvalitní (Adidas),pěkné viditelné barvy,a HLAVNĚ bude se s ním hrát fotbal může se s ním hrát všechno od házení po fotbal :)
- zatím nevím NIC mu není akorát je trochu špinavější protože s ním chodím na hřiště a to je normální je přeci bílý
Tento míč jdem si koupil v A3 sportu za 290 KČ takže si myslím že je kvalitní jak říkám může se s ním hrát všechno :) jinak moc doporučuji
- hezký dysajn
- vypolžtářkovaný(lepší pro mladší hráče)
- hodně dostupný
- není těžký ani lehký
- časem se šití na míči oddálí od sebe
dobrý míč
skvěly adidas balon
- dostal jsem něco jiného
- dostal jsem něco jiného
dostal jsem něco jiného
je to dárek k narozeninám, velmi potěšil
- kvalita
používáme tyto míče delší dobu jsme spokojeni
- výborný tréninkový míč
pozitvní
- Cena, design, barevné varianty
- Vyšší odskok, nepřímá dráha letu, nižší hmotnost oproti lepšímu míči Select Mimas
Míče jsme si vybrali pro náš oddíl na tréninky. Zápasové míče jsou dány od zn. Select, ale cena je samozřejmě v případě tréninkových pomůcek rozhodující. Dobré je barevné provedení, které de facto koresponduje s klubovými barvami. Míče máme krátce, 14 dní, ale zatím jsou hráči spokojení. Negativně hodnotí odkok a brankaři negativně hodnotí míče, protože údajně při tvrdé střele "plachtí" a neletí tak dobře jako o cca 150 Kč dražší míče. Tentop míč je vhodný hlavně pro trénink, pro kombinační situace a nacvičování standartních situací. Pro zápas i v tréninkovém režimu jej nedoporučuji.
- Komunikace
- Snaží se vyhovět.
Nepíši recenzi na produkt Adidas Tango Rosario - nedodáno.
Po urgenci objednávky jsme se dohodli Adidas Tango Pasadena a Adidas Speedcell Competiton.
Dodaci doba této objednávky super do 2 dnů.
- Moc pěkný
Super